Owner

Name aku hidayah,but bestie aku panggil aku yaya sebab dalam bestie aku adew 
jugak name hidayah.tu lha bestie aku call aku yaya
aku stay kat klang,sekolah pulak kat arzec gurlz school,sekolah nie tadew la best sangat
aahahah kutok sekola sendiri btw sekolah ni yunk terbaik kat klang
aku lahir kat Hospital Universiti Kuala Lumpur..aku penah pegi hospital ny due kali jerw skali mse aku nak lahir..lgi satu tgok neksu aku saket,btw hospital ny best gile
umo aku 15 taon tapi belom beday aku jadi umo aku baru14 taon..
kalau korang nak taw cita2 aku,aku nak jadi polis,,bole tangkap org jhat
ahahahah.hobi aku plak bukak fb,tagged,myspace ngan blog ny ha...
ny la hobi aku
kalau pefret food tu semua aku makan kecuali sambal belacan,tempoyak.telur ikan
tu la palink aku ta skew...
kalau korang nak taw aku ny ske budak2 sebab aku ta dew adek..ahaha
sampai disini sajelah yerw,aku pon da pnat nak menaip ny..
bubye:(